Free
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Your story. Our story.

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  OtsiOtsi  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Mokalaat

Go down 
+4
Aubrianna C. Boulstridge
Nicole North
Suzanne Caine
Baoloy Cummins
8 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next
AutorTeade
Baoloy Cummins
Admin/Poemüüja
Baoloy Cummins

Postituste arv : 123

Character sheet
Hüüdnimed: Bao
Rass: Ingel-nõid
Võimed: Hookus-pookus + tervendamine.

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimePüh Veeb 09, 2014 7:35 pm

Mis ma siin teen? Very Happy
Tagasi üles Go down
https://story.forum.co.ee
Suzanne Caine

Suzanne Caine

Postituste arv : 104

Character sheet
Hüüdnimed: Sue, Suzy, Suze
Rass: Inimene
Võimed: Well, tal kind of pole võimeid, ent tal lasub needus, mistõttu neiu kunagi ei vanane ning mis on talle peale pandud neidise ning tema kihlatu omal soovil.

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimePüh Veeb 09, 2014 7:36 pm

Good question. Sa muidu teistega ei kavatse seda kohta sheerida? Very Happy Not yet?
Tagasi üles Go down
Baoloy Cummins
Admin/Poemüüja
Baoloy Cummins

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimePüh Veeb 09, 2014 7:37 pm

Kuule, mu aju on kinda kadunud, ma tahaks seda selge peaga üle vaadata ja skinni korda saada and shit, eks Very Happy
Tagasi üles Go down
Suzanne Caine

Suzanne Caine

Character sheet
Võimed: Well, tal kind of pole võimeid, ent tal lasub needus, mistõttu neiu kunagi ei vanane ning mis on talle peale pandud neidise ning tema kihlatu omal soovil.

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimePüh Veeb 09, 2014 7:39 pm

Alrighty then. Very Happy
Ma võiks sinuga juba teematada, aga first things first, seega enne peaks vist tutvustuse kuidagimoodi valmis saama?
Tagasi üles Go down
Baoloy Cummins
Admin/Poemüüja
Baoloy Cummins

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimePüh Veeb 09, 2014 7:40 pm

Jah. Ja foorumi ka Very Happy
Aga ma nüüd tõesti lahkun, ma olen hommikul muidu liiga koomas. Head ööd!
Tagasi üles Go down
Suzanne Caine

Suzanne Caine

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimePüh Veeb 09, 2014 7:42 pm

Ma kobin ka siis vist nüüd pessu ja magama. Üksinda pole midagi peale hakata siin Sad
Ja mul on ka viimasel ajal see unerežiim kuidagi paigast ära. Ma võin ju varakult voodisse minna, aga ka kõige parema tahtmise juures ma mingit und loomulikult ei saa ja siis ma end up'in pool ööd telos passides.

Edit: Mul läks täna hommikul uni ära ja siis ma checkisin oma telefoni umbes sellise mõttega, et "PLEASE, GOD, TEE NII, ET MA SAAN VEEL KAUA MAGADA", aga ofc oli mul less than a minute äratuseni... Nii nunnu ju :')
Tagasi üles Go down
Suzanne Caine

Suzanne Caine

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 4:39 pm

Home, sweet home! Very Happy
And hello to you too, mu homse vene keele KT materjal. -.-
Tagasi üles Go down
Baoloy Cummins
Admin/Poemüüja
Baoloy Cummins

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:08 pm

I fucking know that feeling Very Happy

Meil õps ei tee KTsid c: Meil on mingi umbe sõnatööd ja siis mingid muud asjad mis talle mõnikord ns pähe kargavad. Jutustamised ja dialoogid idk. Laused. Lugemine.
Tagasi üles Go down
Suzanne Caine

Suzanne Caine

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:13 pm

Loe ja kadesta... Sest meil on kogu see fucking bullshit ka veel pealekauba. Very Happy
Tell me, kes mu fiance't kehastama hakkab? bounce 
Tagasi üles Go down
Baoloy Cummins
Admin/Poemüüja
Baoloy Cummins

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:14 pm

Heh, lucky you Very Happy
Idk tbh. Mingi "hiinakas" ilmselt. c: Idk, tõsiselt, pole mõelnud veel.
Tagasi üles Go down
Suzanne Caine

Suzanne Caine

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:17 pm

I knew it! Very Happy
Just wanted to warn you, et ta ikka cute enough oleks, sest muidu Suze tuleb kohe ja teeb talle nõelaga paar ilupistet, mwahaha. Twisted Evil 
Tagasi üles Go down
Baoloy Cummins
Admin/Poemüüja
Baoloy Cummins

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:19 pm

Dude, mulle suurema osa meeste näod absull ei meeldi ja ma usun, et need kes meeldivad, on cute enough Very Happy
Tagasi üles Go down
Suzanne Caine

Suzanne Caine

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:22 pm

Good for you, sest muidu saab ta kohe nõela näkku, and that one is for sure. Very Happy
Lihtsalt huvi pärast küsin, et ega sa ühes foorumis juhuslikult Steven K. Moody nime all ei tegutse? Või üldse järsku pesitsed seal?
I mean, järjekordne asiaat ja ma mõtlesin, et äkki oled sina noh. Very Happy
Tagasi üles Go down
Baoloy Cummins
Admin/Poemüüja
Baoloy Cummins

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:23 pm

Hehe Very Happy
Noup. Peale minu tegelt pole nii vähe ka neid, kes asiaate kasutavad tbh Very Happy Mis foorum tho?
Tagasi üles Go down
Suzanne Caine

Suzanne Caine

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:28 pm

Alright.
Ah, on üks. Ma pole nii väga kindel, et ma seda reklaamida tohin, sest seal on mingi see friends join friends värk ja mingeid unknown inimesi sinna väga ei soovita. Ma ei tea, mis totter süsteem see on, aga ma igaks juhuks pean kinni sellest.
Kui vana Bao on? Very Happy Sellest olenevalt tuleks siis ka Suzy vanus, seega ma loodan, et ta üle kolmekümne pole, 20+ oleks tore tbh. Very Happy
Tagasi üles Go down
Baoloy Cummins
Admin/Poemüüja
Baoloy Cummins

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:32 pm

Mingi vanema seltskonna värk i guess? Very Happy Well, ma ei ole väga läbustaja, nii et keegi sind ilmselt ära ei tapaks, aga võib-olla ongi parem. Kui põnev foorum on, siis ma ei suuda millegi muuga jälle eriti tegeleda Very Happy
Bao näeb välja mingi 21 orsmth i guess. Aga ta on tegelt sitaks vanem, you know Very Happy Mul on plaan teha temast tegelikult Roosa Maja nõia kõige vanem või noorem poeg.
Tagasi üles Go down
Suzanne Caine

Suzanne Caine

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:35 pm

No ega Suze ei pea ta tegelikku vanust teadma, kui sa temast mingit young looking vanameest teha tahad. Very Happy
Ja siis see Roosa Maja nõid ei poolda nende suhet ja muudab Suzy kärnkonnaks. xD Või lihtsalt mingiks haisvaks prükkariks, keda Bao nende korterist välja tahab ajada. Razz
Tagasi üles Go down
Baoloy Cummins
Admin/Poemüüja
Baoloy Cummins

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:37 pm

Ta hakkab selline kinda mad ja kiiksuga olema, nagu minu düüdid ikka, eks. Ta on suurema osa oma elust veetnud seal poodi pidades ja ta on ka mõttemaailmalt suhteliselt nooruslik janii. I mean, mitte väga deep ega midagi. Kuigi ta vahetevahel vahetab kaupa mingite mälestuste vastu, et targemaks saada vms.
Eih, ma ei mõelnud päris seda Very Happy Pigem lihtsalt mõnikord käib emal külas ja siis ei tohi kellegile ju rääkida ja siis võib-olla Suzanne hakkab kahtlustama, et ta tõmbab kellegiga ringi orsmth Very Happy
Tagasi üles Go down
Suzanne Caine

Suzanne Caine

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:42 pm

Sounds like a good plan.
Suze paneb talle jälitusseadme külge ja tormab kohe kohale, kui Bao vastupidiselt oma väidetele poes pole. Razz Ja siis on nagu "Sa varem ei võelnud öela, et sa, KURAT, vanemaid naisi sebid?"
Nähh, see prükkari värk oleks nii pull ju. xD See võiks mingi both side värk olla, et Suze ei tea Bao emast tuhkagi ja vastupidi. Ehk siis see nende suhe oleks nõiale kind of mingi ebameeldiv üllatus. Ära muretse, ma tean, et sa ei taha oma seksikat naist mingi prükkari vastu vahetada, aga ta moondaks pärast pikki läbirääkimisi ja draamat tagasi. What a Face 
Tagasi üles Go down
Baoloy Cummins
Admin/Poemüüja
Baoloy Cummins

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:47 pm

Ma ei usu, et see läbi läheks. See jälitusseade, ja pealegi Nõid on võimas ja võib mälu ära muuta lihtsalt Very Happy Ja pigem Bao ütleks siiski lihtsalt, et ta läheb emale külla orsmth Very Happy
Tagasi üles Go down
Suzanne Caine

Suzanne Caine

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:49 pm

Alrighty then. Mad
Well, küll ma siis mõne pisut teostatavama dramaatilise plaani välja mõtlen. Very Happy 
Tagasi üles Go down
Baoloy Cummins
Admin/Poemüüja
Baoloy Cummins

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:50 pm

Edu Very Happy Mul on tunne, et foorum ise on suht kobe, aga skin tahab veel tegemist saada. Lika tõmbas leebet ja ma olen suht fucked nüüd. Vaatab, kas täna miskit välja tuleb.
Tagasi üles Go down
Baoloy Cummins
Admin/Poemüüja
Baoloy Cummins

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:53 pm

Suzanne on eriline muidu?
Tagasi üles Go down
Suzanne Caine

Suzanne Caine

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:53 pm

Minu arust täitsa okidoki skin on.
Aga jep, ma ise täitsa algaja selles suhtes, seega mind ei pea üldse kuulda võtma ka sel teemal. Very Happy
Peaasi, et asi skini taha toppama ei jääks. Wink
Okay, ma nüüd õpin natuke homseks KT-ks ja siis annan end taas näole.

Eeh... eriline ehk siis mingite kind of võimetega?
Ma ei tea isegi. What about Bao?
Tagasi üles Go down
Baoloy Cummins
Admin/Poemüüja
Baoloy Cummins

Character sheet

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitimeEsm Veeb 10, 2014 5:57 pm

Aga see pole minu tehtud, see on ns hitskinnist võetud.
Well, eks ta kunagi ikka valmis saab, eks Very Happy Mulle lihtsalt meeldib teisi ajudena kasutada mõnikord ja Lika kipub ka suht tihti otsustusvõimetu olema, kui ma talt nõu küsin.
Edu!

Yup, erilised on võimetega. Tegelikult mulle üldse ei meeldi see liigitus, et erilised ja tavalised. See on vastik nagu.. Idk. Võiks midagi paremat välja mõelda. Kohalikud ja tulnukad orsmth.
Kle, kui dude mingi 300 aastat vana on irl, siis mis sa ise arvad? Very Happy + Nõia poeg Very Happy Okey jah, ühesõnaga, Bao on ise ka suht võimas nõid/võlur, nagu emagi. Ma tahaks talle veel mingit kiiksu teha. Näiteks, et poolenisti ingel võimidagi.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Mokalaat - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mokalaat   Mokalaat - Page 2 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mokalaat
Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 13Mine lehele : Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next