| Mokalaat | |
|
+4Aubrianna C. Boulstridge Nicole North Suzanne Caine Baoloy Cummins 8 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Aurora Amuro
Postituste arv : 15 Join date : 15/02/2014
| Pealkiri: Re: Mokalaat Teis Veeb 18, 2014 3:01 pm | |
| Igatsen Eyoungi ja Siwonit <3<3<3 ah very much musmus kuigi jah suht mustad ajad Siwoniga sest see oli mu esimene rp acc ah ma mäletan kui sa olid Hyunjoong ja ma Siwon läksime esimest korda tumblr rpisse the illiterate us. Ja sa mäletad Ara't ve? Henry? Ta vahepeal küsis kust ma pärit olen ja siis pärast oli aaa mu nigga Meelika sealt ka pärit! | |
|
| |
Haven Vineyard
Postituste arv : 16 Join date : 15/02/2014
| Pealkiri: Re: Mokalaat Teis Veeb 18, 2014 6:37 pm | |
| Ma olen vist naturaalne talent vene keeles jutustamises. | |
|
| |
Danielle Charleston
Postituste arv : 15 Join date : 17/02/2014
Character sheet Hüüdnimed: Dani, Elle, Mel, Mellu Rass: Inimene Võimed: Puuduvad või neiu pole avastanud neid veel.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Teis Veeb 18, 2014 7:15 pm | |
| Ma tean vaid paari sõna. Kuigi ma õppisin seda kuus aastat. | |
|
| |
Trinity Hightower Admin
Postituste arv : 3 Join date : 19/02/2014
Character sheet Hüüdnimed: (T)Rin(ny), Zabe, Ghost. Rass: Sisuliselt inimene, ainult surematu. Võimed:
| Pealkiri: Re: Mokalaat Kolm Veeb 19, 2014 6:32 pm | |
| Ma loodan, et see vaikus ei mõju foorumile tapvalt. | |
|
| |
Nicole North Modell
Postituste arv : 73 Join date : 15/02/2014
Character sheet Hüüdnimed: Aure, Auri, Nicky Rass: Deemonnõid Võimed: Vesi, õhk, maa, tuli ja ennustamine. Tardinud 20 aase kehasse.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Kolm Veeb 19, 2014 7:12 pm | |
| Ma teen oma rollikat ja ma olen teinud kategooriatega, aga see ei näita neid. Viimati tegin neid nii ammu ka.. | |
|
| |
Haven Vineyard
| Pealkiri: Re: Mokalaat Kolm Veeb 19, 2014 7:47 pm | |
| Mulle käib nii närvidele kui pean kellegiga koos kuradi powerpointi tegema ja siis lõpus olen mina kes kõik selle töö ära teeb ja siis pärast nad ei tule kooli ka et seda esitama. Türa ma vihkan kõiki. | |
|
| |
Nicole North Modell
Character sheet Hüüdnimed: Aure, Auri, Nicky Rass: Deemonnõid Võimed: Vesi, õhk, maa, tuli ja ennustamine. Tardinud 20 aase kehasse.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Kolm Veeb 19, 2014 9:07 pm | |
| Naljakas päev. Mingi dude sõimab mind sellepärast, et ma telefonis pikki vastuseid ei kirjuta. Siis sõimab mu rollikat, millel pole midagi tehtudki ja mille teema on veel arutamisel nalja saab. Suzanne, sorry, kui sul igav on eksole. Äkki see dude tahab ise minu eest sulle vastata? | |
|
| |
Danielle Charleston
Postituste arv : 15 Join date : 17/02/2014
Character sheet Hüüdnimed: Dani, Elle, Mel, Mellu Rass: Inimene Võimed: Puuduvad või neiu pole avastanud neid veel.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Kolm Veeb 19, 2014 11:37 pm | |
| xD Ma tahan ka siin vaikselt kunagi enda rollukat teha aga alati leiab muu tegevuse hoopis. xD | |
|
| |
Nicole North Modell
| Pealkiri: Re: Mokalaat Nelj Veeb 20, 2014 3:06 pm | |
| Hakkan tegema arvutimängu. Give me luck. | |
|
| |
Aubrianna C. Boulstridge
Postituste arv : 56 Join date : 15/02/2014
Character sheet Hüüdnimed: Aub, Brianna, Anna, Cas, Cal ja Stridge. Rass: Vaim. Võimed: Objektide liigutamine mõtte jõul ja nendest läbi kõndimine, neiul pole füüsilist keha ja seetõttu ei saa teda ka puutuda. Suudab võtta inimese kuju, olles siis peaaegu läbipaistmatu ja ka muuta ennast täiesti nähtamatuks. Elektri taltsutamine.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Nelj Veeb 20, 2014 5:19 pm | |
| Yup, Henry... Ta oli suht meh, ta ei meeldinud mulle väga rp partnerina tbh. Yoseob oli vaimselt suht laastav. Üleüldse suhted rpdes.. Oh kurat, mu Suga dates Sehuniga ju ja siis.. Noh Suga oli.. jah.. Ja siis Sehun tahtis enekat teha ja türa mu karakterid sakivad :---( Aga ta mun oli nii äge connectisime väga palju!!!!! | |
|
| |
Haven Vineyard
| Pealkiri: Re: Mokalaat Nelj Veeb 20, 2014 6:04 pm | |
| Tegin täna oma Eyoungi taaselustamist nüüd vaatame kuidas nädalaga jälle sureb maha. | |
|
| |
Aubrianna C. Boulstridge
Postituste arv : 56 Join date : 15/02/2014
Character sheet Hüüdnimed: Aub, Brianna, Anna, Cas, Cal ja Stridge. Rass: Vaim. Võimed: Objektide liigutamine mõtte jõul ja nendest läbi kõndimine, neiul pole füüsilist keha ja seetõttu ei saa teda ka puutuda. Suudab võtta inimese kuju, olles siis peaaegu läbipaistmatu ja ka muuta ennast täiesti nähtamatuks. Elektri taltsutamine.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Reede Veeb 21, 2014 4:12 pm | |
| Ahahahhaha geniaalne woo. Much drama such death wow | |
|
| |
Aurora Amuro
Postituste arv : 15 Join date : 15/02/2014
| Pealkiri: Re: Mokalaat Laup Veeb 22, 2014 2:13 pm | |
| Haven ja Aurora ootavad teemasi. | |
|
| |
Trinity Hightower Admin
Postituste arv : 3 Join date : 19/02/2014
Character sheet Hüüdnimed: (T)Rin(ny), Zabe, Ghost. Rass: Sisuliselt inimene, ainult surematu. Võimed:
| Pealkiri: Re: Mokalaat Laup Veeb 22, 2014 5:10 pm | |
| | |
|
| |
Nicole North Modell
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Märts 31, 2014 1:44 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mokalaat | |
| |
|
| |
| Mokalaat | |
|