|
| Mokalaat | |
|
+4Aubrianna C. Boulstridge Nicole North Suzanne Caine Baoloy Cummins 8 posters | |
Autor | Teade |
---|
Danielle Charleston
Postituste arv : 15 Join date : 17/02/2014
Character sheet Hüüdnimed: Dani, Elle, Mel, Mellu Rass: Inimene Võimed: Puuduvad või neiu pole avastanud neid veel.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 12:34 pm | |
| Oh okay. Happens.
Tahaks ka mingit teemat kunagi. | |
| | | Suzanne Caine
Postituste arv : 104 Join date : 09/02/2014
Character sheet Hüüdnimed: Sue, Suzy, Suze Rass: Inimene Võimed: Well, tal kind of pole võimeid, ent tal lasub needus, mistõttu neiu kunagi ei vanane ning mis on talle peale pandud neidise ning tema kihlatu omal soovil.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 12:39 pm | |
| Well, kui sa alustada viitsid, siis ma ju täitsa võiks isegi. | |
| | | Danielle Charleston
Character sheet Hüüdnimed: Dani, Elle, Mel, Mellu Rass: Inimene Võimed: Puuduvad või neiu pole avastanud neid veel.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 12:49 pm | |
| On Ideid kuhu võiks teema teha? | |
| | | Suzanne Caine
Character sheet Hüüdnimed: Sue, Suzy, Suze Rass: Inimene Võimed: Well, tal kind of pole võimeid, ent tal lasub needus, mistõttu neiu kunagi ei vanane ning mis on talle peale pandud neidise ning tema kihlatu omal soovil.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 12:52 pm | |
| Nope, annan sulle selles osas vabad käed. Kui mul mõni tõsiselt hea idee oleks, alustaksin ma selle teema probably ise. | |
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 12:56 pm | |
| Okei. Kui kunagi teema valmis saab, eks ma siis annan teada. | |
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 1:12 pm | |
| | |
| | | Nicole North Modell
Postituste arv : 73 Join date : 15/02/2014
Character sheet Hüüdnimed: Aure, Auri, Nicky Rass: Deemonnõid Võimed: Vesi, õhk, maa, tuli ja ennustamine. Tardinud 20 aase kehasse.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 3:10 pm | |
| Suz, teema on jah päris.. Jah. Mind häirib see ka, et sa kirjutad kuidas su tegelane haaras minu omast, but minuoma võis eest minna jne.. Well. No problems. | |
| | | Suzanne Caine
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 3:27 pm | |
| Tead mis, kui kõiki inimesi sellised asjad häiriksid, ei saakski üldse teematada. Pea igat asja on ju võimalik ennetada. Näiteks kui ma hakkan midagi ütlema, võib see sind häirida, sest sa oleksid võinud ju käe mu tegelase suu ette panna, et ta poleks saanud oma lauset lõpetada. Samamoodi on ka kõigi teiste asjadega - kõike on võimalik ennetada, aga seda teha oleks lihtsalt nõme. Sul pole ju raske kirjutada, et Nicole rebis end haardest lahti võimidagi. Aga see pidev ennetamine muutub lõpuks nõmedaks ja see on üks osake OP mängimisest. | |
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 3:40 pm | |
| Tegelt ei või eriti teiste tegelastega mängida. Aga jah alati ei saa seda ennetada tõesti. Samas päris elus sa ka ju haarad teisest ilma, et tea teaks. Sa aga ei tohi teha midagi sellist, mis tõesti vigastaks teda või siis tõesti mängid teise tegelasega kaua aega. Kui ei tohiks teist inimese tegelast üldse puutuda siis ei või mitte kunagi mitte mingi sugust kehalist kontakti olla. Järelikult tuleb siis kirjutada, et üritas sinu tegelase käest haarata or what?
See on minu arusaam hetkel asjast, mis teha. | |
| | | Suzanne Caine
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 3:45 pm | |
| Seda "üritad" pole igale poole ette vaja, sest muidu tuleks see lisada pm iga lause ette, kus sa midagi teed. Nt peaks siis kirjutama, et Suzanne üritas end vastu silla käepidet toetada, sest vb sinu tegelane tuleb ja lükkab teda või seisab talle ette? Mis selles valesti on, kui ma kirjutan, et Suzanne krahmas tüdruku käest kinni ning hakkas teda selles suunas, kus tema mäletamist mööda oli ennist jooksnud suur vagu, vedama? Kui on lubatud nii kirjutada, siis on lubatud ka teisel tegelasel end tema haardest lahti rebida, ilma et seal see "üritas" ees peaks olema... | |
Character sheet Hüüdnimed: Aure, Auri, Nicky Rass: Deemonnõid Võimed: Vesi, õhk, maa, tuli ja ennustamine. Tardinud 20 aase kehasse.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 4:11 pm | |
| Aha nvn ma ei oska seletada, mida ma mõtlesin. | |
| | | Baoloy Cummins Admin/Poemüüja
Postituste arv : 123 Join date : 03/02/2014
Character sheet Hüüdnimed: Bao Rass: Ingel-nõid Võimed: Hookus-pookus + tervendamine.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 5:30 pm | |
| Well, üldiselt ma olen näinud vanemaid rollimängijaid tegemas lihtsalt nii, et näiteks kui tegelastel on kohting ja üks siis lõppupoole kirjutab, kuidas ta tegelane ära läks ja mida ta peale seda tegi vms, ja siis teine inimene arvab, et too veel minema ei pääsenud, siis ta lihtsalt kirjutabki umbes oma postituse nii, et teeb osa teise postitusest olematuks vms. Aga sellel on nagu ka mingid piirid ja on vaja tunnetust ja ka kaasrollimängija tundmist jne, eksju. Aga kõige parem viis minuarust on lihtsalt teisega ühendust võtta näiteks PMi teel, kui mingi probleem on ja see siis lihtsalt lahendada. | |
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 6:23 pm | |
| Peab nõustuma sellega kuigi selle vanemate rollikamängijate kohta ma ei tea eriti midagi. | |
| | | Suzanne Caine
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 6:26 pm | |
| Nõustun kogu ülejäänud jutuga, välja arvatud sellega, et seda teevad ainult vanemad rollimängijad. That's what I used to do, kuigi ma olen siiski see uuem põlvkond rollitajaid. Ja seda ju peamiselt tehaksegi, just as I did, ma ei tea, milles üldse see probleem siin seisnes. | |
Character sheet Hüüdnimed: Bao Rass: Ingel-nõid Võimed: Hookus-pookus + tervendamine.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 6:28 pm | |
| Ma pole omast arust väitnud, et seda teevad a i n u l t vanemad rollimängijad. Ma lihtsalt tõin näite nagu nende näol võinii. Sest ma ise olen suhteliselt tähenärija ja pole üldiselt sallinud väga palju, kui tekstid nagu ei ühildu vms. Aga nüüd mul on suht puht poh juba, nii on kergem kui teist tagant utsitades, et ta midagi muudaks vms. | |
| | | Aubrianna C. Boulstridge
Postituste arv : 56 Join date : 15/02/2014
Character sheet Hüüdnimed: Aub, Brianna, Anna, Cas, Cal ja Stridge. Rass: Vaim. Võimed: Objektide liigutamine mõtte jõul ja nendest läbi kõndimine, neiul pole füüsilist keha ja seetõttu ei saa teda ka puutuda. Suudab võtta inimese kuju, olles siis peaaegu läbipaistmatu ja ka muuta ennast täiesti nähtamatuks. Elektri taltsutamine.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 6:32 pm | |
| Noh, seda peamiselt tehaksegi ja selles kuradi probleem ongi. Godmoding sucks dicks ja kurat, jätke teiste kasutajate näppimine rahule. Point proved I'm outta here bye. | |
| | | Suzanne Caine
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 6:33 pm | |
| Jah, sa tõepoolest ei väitnud seda, vabandust, et ma end valesti väljendasin. Tegelikult oleks õigem sind nii parandada, et seda teevad minu arust peaaegu kõik, kellega ma rollitades kokku olen puutunud. Minu teada ei teinud ma midagi valesti, kui kirjutasin, et Suzanne krahmas tüdruku käest kinni ning hakkas teda selles suunas, kus tema mäletamist mööda oli ennist jooksnud suur vagu, vedama. Seda pole vaja isegi ennetada ju tegelikult, lihtsalt rebis end tüdruku haardest lahti ja kõik. Ja kui tõesti sobib ainult see kindel versioon, et vagu maasse jäi, siis võiks ka pisut täpsemalt kirjeldada, mida ta loitsu katkestamise all mõtles. Vastasel juhul võin ma asjast teisiti aru saada (mis pole minu puhul sugugi haruldane nähtus). EDIT: Kas keegi on kellegi kasutajat näppinud? O.o Viige mind ka asjadega kurssi plez. | |
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 6:35 pm | |
| Well, kui kellegile nii ei sobi saab alati ennem läbi rääkida, mis toimuma peaks nagu orsmth.
Ma arvan, et ta ei pidanud ainult seda foorumit silmas. | |
Character sheet Hüüdnimed: Aub, Brianna, Anna, Cas, Cal ja Stridge. Rass: Vaim. Võimed: Objektide liigutamine mõtte jõul ja nendest läbi kõndimine, neiul pole füüsilist keha ja seetõttu ei saa teda ka puutuda. Suudab võtta inimese kuju, olles siis peaaegu läbipaistmatu ja ka muuta ennast täiesti nähtamatuks. Elektri taltsutamine.
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 6:36 pm | |
| Ei noh, ma ei tea üldse, mis toimub. Ja ma ei süüdista kedagii, eks. Ma lihtsalt ütlen, et godmoding sakib ja ma vihkan seda väga-väga palju. Kunagi tumblris mingi tšikk üritas mu kasutajat kontrollida kogu aeg no kurat, ajas ikka ketasse küll. Seleta ja seleta, ikka sittagi aru ei saa... | |
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 6:38 pm | |
| See on jah tüütu ja üldiselt pole foorumites lubatud ilma teise nõusolekuta. Me rääkisime veidi rohkem nagu lihtsalt sellest, et oletame, et kellegi tegelane annab kellegi tegelase mingi bitchslapi vms. Ja siis teine nagu kinda ennetab selle, et umbes pani käe ette ja sellega muudab teise teksti kehtetuks pmst võinii. Aga see sõltub ka kontekstist võinii, kui pidevalt ennast ära kaitseb ja muidu mingi eriline kakleja ei ole, siis on veist vastik küll. | |
| | | Suzanne Caine
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 6:42 pm | |
| Mõistan, mõistan. All right. Lihtsalt ma kahjuks ei tea, millal talle sobib või ei, ja sellest on võimalik ka rahulikult märku anda, mitte sõimama tulla, et, kurat, vagu jäi ju alles. Ja kui tegelane valdab näiteks mõnda elementi, siis seal peaks ka ikka mingi teatud piiri tõmbama. Ma pole näiteks nii väga kindel, millise elemendiga oleks võimalik tekitada villi, as Nicole did. Aga võib-olla on asi lihtsalt minu vähestes teadmistes. Okay, I have spoken, that's all. | |
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 6:42 pm | |
| Tead, mis veel on nõme? Kui mõni sitt ilma tutvustust lugemata arvab, et mu karakterit läbi ja lõhki teab ja siis tuleb ütlema, mida ma valesti teen. No kuradi kurat, kannaga näkku... And rant is over, thank you for listening! Here have a candy. Jk, dun have candies. :--( | |
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 6:46 pm | |
| Well, põhimõtteliselt tulega saaks põletusvilli teha, i guess? Ja minu arvates peaksid piirid tõmama juba see, et ülivõimsad/võitmatud on keelatud ja mida noorem tegelane, seda vähem väge üldiselt on. Kui keegi üle piiri läheb, siis ma arvan, et seda on lihtsam talle lihtsalt öelda, kui püüda seda reeglitesse kirja panna veel mingit kolmandat moodi, sest see on kuradi raske. Eriti nii, et kõik aru saaksid.
Jah, on küll. | |
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 6:50 pm | |
| Tulega, ja ma ei tulnud sõimama. Nicole polegi kõikvõimas. | |
| Pealkiri: Re: Mokalaat Esm Veeb 17, 2014 6:54 pm | |
| No idk, see on ok ju, kui ma näen, et dude hakkab looma ja ma astun eest? Nciole oskab ennustada ka jne. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mokalaat | |
| |
| | | | Mokalaat | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |